lørdag 27. oktober 2012

Morgenstund

Kaldt- brrrr

Kom opp i går kveld og det var helt mørkt ute. Heldigvis så var det nydelig måneskinn slik at vi kunne se sånn noenlunde hvor vi skulle sette beina på vei opp til hytten. Det er jo ikke så langt fra bilen - men i mørke eller når det er kommet en meter snø så virker det lenger enn det faktisk er. Tipper på 300m:)Kaldt var det ute og like så kaldt inne. Ønsker "Ring hytta varm", men har ikke somlet oss til å få dette på plass enda. Heldigvis så har vi en liten liten dukkehytte så det tar ikke lang tid før den er varm.

Mariskåler fra Ittala. 

Nå i morgentimene er det 8 kalde minusgrader ute. Vi har stått opp tidlig og det har faktisk solen også. Det kommer til å bli en fantastisk dag!Bokser fra IKEA, lampe fra Muuto, selvstrikket pute:)Det er kommet en halv cm snø... helt passe nå i oktober!
Utsikt fra trappen. 
Hørte om en utstilling som het "Hvor stor hytte må man ha for å nyte en kopp kaffe på trappa?"
Skulle gjerne sett den utstillingen - for den kunne vært her oppe. Vi har gått litt mot strømmen kanskje og fått oss en hytte på størrelse med et dukkehus. Helt perfekt!


Lana dotten. En aldeles herlig pelsdekt skapning som bare bringer glede.
Hun er bare 7 mnd og har aldri sett snø før. 
Det lille drysset var nok til å skape lykke for hennes morgen!Nå skal jeg sette en bolledeig slik at vi kan ha nam med oss på tur senere:) 

Prates:)


1 kommentar:

  1. Ååå så koselig! Verdens fineste dukkehus:) Jeg elsker hytten deres og gleder meg til neste gang vi får til en hyttetur sammen. Viss vi klarer å få plass til alle da.. Haha:) Hils din herlige familie:)))

    SvarSlett