mandag 22. oktober 2012

Fjelltur

Første innlegg får bli et turinnlegg slik at jeg kan teste utforming..
 Nå er dette da faktisk min mann sine bilder som han tok i sommer på tur ved hytten vår på Hovden. Det var ikke lett å komme seg avgårde alle sammen med liten valp så da ble det til at han fikk en tur alene. Tenk at han kan kose seg og slappe av når han er helt alene på fjellet... Jeg blir helt stresset på de småturene jeg har tatt. Går musestille og stopper opp hele tiden for å se etter dyr eller folk og lytter etter lyder. Det er både rart å ikke høre noe (de er jo så stoort på fjellet) og det er helt krise om jeg skulle høre noe eller noen! Skrekk og gru. Jeg er bare glad for å komme tilbake til hytten! Og om jeg har hund med meg så er ikke det noe bedre. De værer jo ting bedre enn oss så om hunden plukker opp på noe som jeg ikke har fått med meg så innebærer jo det et tredje element å stresse over. 
 Så da går jeg der da superstressa mens jeg smånynner og prater med meg selv...for liksom å overbevise meg selv om at alt er heeelt OK. Jadda!
Men det er et ønske om å kunne sitte helt stille ved et fjellvann i roen og stillheten fra naturen og bare nyte nyte - lade batteriene og smøre sjelen....
Kanskje når jeg blir litt mer voksen:)2 kommentarer:

  1. Åhhh sikke nogle herlige fjeld billeder :-) Elsker naturen og alt hvad den byder på...! :-) Velkommen til Blog verdenen :-)
    Kram Tina

    SvarSlett
  2. Tusen takk for varm velkomst. Blir hyttetur til helgen så da må det jo blogges litt derfra også:) Kram tilbake!

    SvarSlett