fredag 26. oktober 2012

Tetid

Tetid

Vi er på vei til hytten på Hovden for en hyttetur med alle 4. To frivillige, 1 under frivillig tvang og 1 med rett og slett tvang....Sånn er det med ungdommer i hus. Men vi trenger en kosehelg sammen. På hytten er det stort sett lov til det meste; vi velter oss i god mat, snop, brus, chips og sjokolade. Herlige enkle middager og et glass eller to med vin på kvelden. Ungene blir med på fjellturer og til gjengjeld så er det helt greit å tilbringe kvelden med PC og serier på DVD. De vil som oftest ikke være med, men humøret er på topp når de er der.....Så da så:)))
Nå er det tid for lunsj - og siden jeg er så heldig å ha kontor i uthuset så kan jeg spise lunsj hjemme. 
Og en kopp kusmi te i jernkanne blir jo bare helt rett. 

Jernkannen ble kjøpt i Paris på en gammeldags superkoselig jernvareforretning. 
Hadde sett over alt etter sånn tekanne så da jeg så denne slo jeg til. Bare for å oppdage at 10 meter lenger ned i gaten var det en spesialforretning med bare slike kanner!! JADDA! Dette var tidlig på dagen og det skal sies at det var tungt å bære rundt på den jernkannen. Men fin er den. Og fint minne fra fantastisk venninnetur! 

Koppen er Marimekko og teakfatet er et bruktfunn! 
Litt mer jobb - så er det tid for 3 timer i bil:))

GOD FREDDA!4 kommentarer:

 1. Haha:-) God tur! Den jernkannen er så fin<3
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg veeet:) Den er helt rå - og holder jo selvsagt så utrolig lenge på varmen. Godt kjøp!

   Slett
 2. Hei Brita! Gøy å lese bloggen din, du er flink! Her er masse inspirasjon å hente, ser jeg! Gleder meg til fortsettelsen! Klem fra din gamle venninne med trobonen i råtun 18 (tror jeg)! Ha en fin helg på fjellet!

  SvarSlett
  Svar
  1. Heihei - så kjekt å høre fra deg! Trombonevenninne - hehe, ja det var tider det. Gøy å se tilbake på:) God helg tilbake.

   Slett